solicita oferta!

Despre noi

Bine ai venit la noi!

Despre noi putem spune ca suntem o echipa entuziasta , ne place mult ceea ce facem si suntem foarte bucurosi sa oferim vacante tuturor!

Munca noastra de fiecare zi se confunda cu pasiunea nostra pentru calatorii! Ce poate fi mai frumos? Putem spune ca suntem norocosi.Fara falsa modestie, bucuria de a vinde vacante este insotita de profesionalism si de o pregatire pe masura.

Experienta noastra este foarte bogata...

La inceput , a fost ...ca la inceput. Ne  bucuram pentru fiecare telefon primit, abia asteptam sa primim un email.

In toti acesti ani am invatat foarte multe si cea mai mare bucurie este ca ne-am  facut prieteni chiar printre clientii nostri. De fapt, chiar asta am urmarit : sa fim prietenii clientilor nostri. 

Telefonele de multumire sau mesajele pe care le primim ulterior ne dovedesc faptul ca ne cunoastem clientii si ca stim ce este mai bine pentru ei.Aceasta este multumirea si bucuria noastra.  
 
Ne-am propus sa oferim servicii cat mai personalizate - pentru fiecare vacanta potrivita! Inainte de a transmite o oferta luam in considerarea asteptarile pe care le au clientii nostri de la vacanta lor si  urmarim in detaliu toate aspectele calatoriei. In plus, pe intreaga durata a calatoriei, suntem gata sa oferim consultanta sau sa oferim sprijin de fiecare data cand ni se cere.
 
Ce ne face unici ?  
- atentia  noastra permanenta acordata fiecarui detaliu al calatoriei
- siguranta ca am ales cea mai potrivita destinatie sau locatie, pentru fiecare client in parte
- atitudinea prietenoasa, vesela si in acelasi timp extrem de profesionista
- raspunsul foarte rapid

Cum as defini clientii nostri?
- Persoanele carora le  place confortul
- Persoanele carora le  place siguranta
- Persoanele care nu au timp sa "googaleasca" pentru isi cauta vacante...
- Persoanele care acorda increderere unor specialisti

Te invit la  noi, la o cafea sau un ceai, unde vei simti atmosfera relaxanta, care sa te inspire in alegerea vacantei tale.