solicita oferta!

Kuala Lumpur & Langkawi

Asia » Malaezia » Kuala Lumpur

Petreceti luna de miere intr-un loc exotic, dar in acelasi timp cosmopolit, plin de viata, indepartat si totodata primitor. Una dintre cele mai potrivite destinatii este Malaezia, tara contrastelor, diversitatii culturale si nu in ultimul rand un paradis gastronomic. Kuala Lumpur impresioneaza prin arhitectura moderna, in timp ce insula Langkawi iti ofera intimitatea de care ai nevoie, intr-un cadru natural deosebit.

Recomandari
Sezon Langkawi: Spre deosebire de celelalte insule, Langkawi poate fi vizitata pe tot parcursul anului, mai putin lunile septembrie si octombrie din sezonul ploios. Climatul este unul tropical, cu temperaturi ce variaza intre 30 si 35 de grade Celsius in timpul zilei si 28-29 de grade pe timpul noptii.

Hotel Mandarin Oriental 5*, Kuala Lumpur

Localizat central, intre gradinile florale ale Kuala Lumpur City Center Park si ametitoarele Petronas Towers, hotelul ofera cele mai impresionante privelisti asupra orasului.
Dispune de 585 de camere si apartamente: deluxe/superior/premium city view rooms, deluxe/executive park view rooms, club park view/executive park view rooms, park/club/presidential suite, apartamente cu doua camere superior/premium city/executive park si un apartament cu trei camere deluxe city. Indiferent de tipul de camera sau apartament pe care il alegeti, va veti bucura de un confort absolut deosebit.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sase restaurante si baruri, cu specific diferit - pornind de la european, chinezesc, japonez, si pana la international. De asemenea, puteti opta pentru un tratament de relaxare in cuplu oferit de luxosul centru spa al hotelului.

Hotel Four Seasons Resort 5*, Langkawi
Situat pe plaja Tanjung Rhu, una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei, Four Seasons combina arhitectura locala cu servicii de cea mai buna calitate pentru a oferi o experienta de neegalat de vreun alt resort din Malaezia.
Toate cele 91 de pavilioane si vile ofera privelisti minunate asupra plajei sau asupra gradinilor superbe, intr-o atmosfera de calm indusa de valurile marii. Camerele au dimensiuni generoase, fiind o fuziune intre stilul traditional malaezian si cel modern - cu podele de lemn si terase deschise si spatioase. Pe langa centrul spa al hotelui, cuplurile care aleg Beach Villas cu un dormitor sau Royal Villa au la dispozitie o camera spa privata cu doua paturi unde se pot bucura in intimitate de patru tipuri de masaj.

Formular de Contact

Alte oferte - Vacanta Luna de Miere

Vacanta Luna de Miere - Bahamas  » vezi toate detaliile Bahamas

Pentru o vacanta de vis va propunem un drum catre o plaja uitata de lume din Bahamas unde va puteti relaxa in voie.RecomandariSezon Bahamas: Climatul este subtropical, vanturile aproape constante oferind insulelor un climat cald si agreabil ce variaza putin de-a ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions