solicita oferta!

Costa Rica

Costa Rica: Costa Rica este de multa vreme una dintre cele mai "fierbinti" destinatii de vacanta din America Latina, avand peste un milion ...

» afla mai multe

Costa Rica este de multa vreme una dintre cele mai "fierbinti" destinatii de vacanta din America Latina, avand peste un milion de vizitatori in fiecare an. In pofida acestei explozii de turisti, Costa Rica ramane un loc bogat in minuni naturale si diversitate biologica, un loc in care va puteti simti izolati de nebunia lumii moderne. Parcurile nationale sunt mandria tarii. Autoritatile au delimitat o treime din teritoriu ca zona protejata si a constituit zeci de rezervatii salbatice, pentru a obtine un statut privilegiat in ecoturism. Costa Rica beneficiaza de o varietate uimitoare de peisaje, microclimate, flora si fauna, iar iubitorii de natura nu vor fi niciodata dezamagiti de salbaticia tarii.
Vizitatorii care cauta o vacanta activa sunt rasfatati cu o diversitate de optiuni, de la rafting si surfing pana la drumetii, ornitologie si golf. Principalul interes in zonele urbane il reprezinta patrimoniul spaniol, desi locurile interesante sunt putine.

Mancarea in Costa Rica este simpla dar consistenta. Faima mancarurilor extrem de picante se datoreaza Mexicului, insa in Costa Rica mancarea nu este picanta ci, datorita faptului ca se folosesc vasele mari, aromele se amesteca.

» citeste continuarea despre Costa Rica