solicita oferta!

Malaezia

Malaezia este una dintre stelele turismului din sud-estul Asiei, un popor care priveste spre viitor conservandu-si totodata trecutul. Secolele de comert au dus la un amestec de malaez, chinez, indian si cultura tribala indigena, un loc ce starneste curiozitatea vizitatorilor. Insule tropicale cu plaje albe nesfarsite si marea cu corali asteapta sa fie explorate. Urangutanii, cele mai vechi paduri tropicale din lume, zgarie-norii din orase si templele si moscheele maiestuoase tenteaza pana si pe cel mai plictisit turist. Cu o locatie strategica intre Oceanul Indian si Marea Chinei de Sud, Malaezia a fost locul de intalnire pentru comerciantii si calatorii din vest si est. Istoria sa este o interactiune continua cu puteri si influente exterioare.

Malaezia este formata din 13 state: Johor, Melacca, Pahang, Penang, Perak, Sabah, Sarawak, Terengganu, Kelantan, Negeri Sembilan, Kedah, Perlis si Selangor. Capitala Kuala Lumpur este cel mai mare oras si centrul cultural si economic al tarii. Cladirea Parlamentului este simbolul democratiei in Malaezia. Malaezia adepta a stilului occidental este evidenta in marile orase. Pe langa turnurile stralucitoare de sticla din secolulXXI, Malaezia mai are si unele dintre cele mai superbe plaje, munti si parcuri nationale din Asia.

» citeste continuarea despre Malaezia

Vacanta Luna de Miere

Kuala Lumpur & Langkawi Kuala Lumpur & Langkawi

Petreceti luna de miere intr-un loc exotic, dar in acelasi timp cosmopolit, plin de viata, indepartat si totodata primitor. Una dintre cele mai potrivite destinatii este ... » afla mai multe