solicita oferta!

Kuala Lumpur

Malaezia: Malaezia este una dintre stelele turismului din sud-estul Asiei, un popor care priveste spre viitor conservandu-si totodata trecutul. Secolele de comert ...

» afla mai multe

Este un oras modern, plin de agitatie, cu peste un milion de locuitori. Cetatenii tarii folosesc prescurtarea KL. La prima vedere se poate spune ca este un oras asiatic modern, cu zgarie-nori impresionanti.
De-a lungul ultimelor decade Kuala Lumpur a devenit o metropola infloritoare cu cladiri spectaculoase precum turnurile Patronas (pe locul doi ca inaltime, in lume) si marile centre de cumparaturi. Spre deosebire de alte orase din Asia, Kuala Lumpur inca mai are cladiri istorice, petece de natura si un patrimoniu cultural.
Astazi panorama orasului este un amestec de modernitate si farmec traditional. Tarabele vanzatorilor ambulanti si magazinele de dinainte de razboi se afla in competitie cu zgarie-norii si cladirile sofisticate.
Kuala Lumpur se afla in inima statului Selangor. Este marginit de munti pe toate partile, mai putin in est, acesta fiind si motivul pentru care Kuala Lumpur si zonele adiacente sunt numite „Valea Klang”.

» citeste continuarea despre Kuala Lumpur

Kuala Lumpur & Langkawi » vezi toate detaliile Kuala Lumpur & Langkawi

Petreceti luna de miere intr-un loc exotic, dar in acelasi timp cosmopolit, plin de viata, indepartat si totodata primitor. Una dintre cele mai potrivite destinatii este Malaezia, tara contrastelor, diversitatii culturale si nu in ultimul rand un paradis gastronomic. Kuala Lumpur ... » afla mai multe