solicita oferta!

MSC SINFONIA Modernizata!

21 Aprilie 2015

Nava de croaziera MSC SINFONIA , care apartine binecunoscutei companii de croaziere MSC Cruises , a fost renovata de curand, la șantierul naval Fincantieri, în Palermo, Italia.

MSC Sinfonia a intrat in renovari în ianuarie și se întoarce la datorie zece săptămâni mai târziu, cu facilități reînnoite și spatii îmbogățite, pentru turistii care prefera vacanta in croazieră.

Nava are acum mai multe cabine cu balcon, zone publice mai spațioase, o gamă mai diversificata de restaurante și noi cluburi dedicate copiilor, inclusiv un parc exterior cu cascade interesante și tobogane cu apă.  Pe 6 mai, MSC SINFONIA , va pleca din Genova, intr-o serie de croaziere prin fiordurile Marii Nordului. Ai aici oferta!

MSC Sinfonia este a doua nava MSC Cruises care a fost extinsa si modernizata, după nava sora MSC Armonia, care a revenit pe mare în luna noiembrie 2014.

MSC Cruises, a mai anunțat recent că MSC Seaside, prima subdiviziune de generație următoare , va avea in flota nave care vor naviga pe tot parcursul anului de la Miami la Caraibe, începând cu luna noiembrie 2017.

MSC Cruises, a crescut cu 800 la suta numarul de pasageri din 2004, a transportat 1.670.000 oaspeți și a obținut rezultate financiare puternice în 2014, cu o cifră de afaceri de 1,5 miliarde €.

În plus, compania prognozează o crestere cu zece la sută  în 2015.