solicita oferta!

Circuite

Alege un circuit din lista de mai jos!

Circuit Ţările Nordice – de la 899 euro/persoană + taxe de aeroport

Date de plecare: 08.05. , 04.06. , 07.08.2020

 

ZIUA 1 Zborul catre Stockholm

Sosirea in capitala suedeza Stockholm. Ghidul dumneavoastra va va întâmpina la aeroport și va va conduce la hotel. 

ZIUA 2 

ZIUA 2  Stockholm - Turku

Mic dejun. Veţi avea ocazia sa cunoașteţi capitala Suediei în timpul unui tur ghidat (opţional). Exista o mulţime de locuri de vazut: impunatorul Castel Regal, priveliștea celei mai cunoscute „Terase” din Suedia și „Gamla Stan” extrem de bine conservata (Orașul Vechi) sunt doar câteva obiective turistice din frumoasa capital Stockholm. Va veţi plimba pe lânga casele vechi cu pereţi de faianţa.  Dupa turul orașului, aveţi posibilitatea sa participaţi la o alta excursie (opţional) în care veţi vizita faimosul muzeu Vasa. Aici veţi vedea nava aproape complet conservata „Vasa” care s-a scufundat în calatoria sa în 1628 și a participat la schimbarea solemna a garzii de la Palatul Regal Suedez. Gradinile de basm ale castelului Drottningholm vor fi urmatorul punct de vizitare din program. Seara, veţi urca cu feribotul de noapte spre Turku, unde veţi gasi cafenele și baruri, oportunitaţi de a face cumparaturi și mai multe variante de divertisment. Va veţi petrece noaptea la bord.

 

ZIUA 3 Turku - Helsinki - Lahti - Lakeland

Dimineata veţi putea vedea de pe puntea feribotului o priveliște  minunata asupra castelului din fosta capitala  finlandeza Turku. Știaţi ca aceasta este cea mai mare cladire medievala din Finlanda? Dupa  sosirea în port, veţi debarca  și  veţi parasi orașul fermecator Turku. Va veţi deplasa catre Helsinki, capitala actuala a Finlandei, unde veţi putea face un tur ghidat (opţional). Veţi afla mai multe despre reperul orașului, Catedrala Helsinki sau Catedrala Ortodoxa Uspenski care se afla pe un deal maiestos. De asemenea, veţi avea timp sa va plimbaţi prin piaţa finlandeza situata în portul vechi și veţi avea ocazia sa va bucuraţi de specialitaţile finlandeze. În continuare veţi trece prin „Capitala sportului” finlandez, Lahti, cu pârtia de ski Salpausselkä. Apoi veţi strabate peisajul finlandez Lakeland pentru a ajunge la  hotel. Veţi fi cazaţi în regiunea Lakeland.

 

ZIUA 4 Lakeland - Rovaniemi - Lapland Finnish

Mic dejun. Astazi veţi vizita capitala regiunii Laponiei finlandeze, Rovaniemi. Continuaţi calatoria catre celebrul sat al lui Moș Craciun, unde veţi gasi un minunat parc tematic de Craciun: chiar și vara, acolo se simte atmosfera feerica de Craciun acompaniata de muzica clasica de Craciun! Îi puteti lasa personal o scrisoare lui Moș Craciun, iar de la biroul poștal „Joulupukki” veţi putea  trimite un e-mail de Craciun catre cei dragi de acasa. Înainte de a intra în satul Moș Craciun, veţi traversa Cercul Arctic, unde veţi participa la botezul Cercului Polar și va veţi bucura de un pahar de vin spumant.  Veţi petrece noaptea în regiunea Laponiei.

 ZIUA 5 

ZIUA 5 Lapland Finnish - Peninsula Capului De Nord

Mic dejun. Astazi veţi calatori, printre altele, de-a lungul uriașului Porsangerfjorden, în calitate de tovaraș constant, pâna veţi ajunge la maiestuoasa insula Mageroya! Pe drum veţi putea admira peisajul tipic, caracteristic pentru aceasta insula cu roci accidentate în multe formaţiuni, cu o natura salbatica care va va însoţii  pâna spre peninsula Capul Nord, cel mai important punct al acestei calatorii. Veţi putea  ajunge la  „Nordkaphallen” (opţional), faleza gigantica a Platoului Capului Nordic și  veţi putea face fotografii unice cu marea și cu tot peisajul care va înconjoara! Veţi face o plimpare în jurul platoului si veţi avea ocazia sa admiraţi panorama de neuitat asupra presupusului „sfârșit al lumii”. Veţi înopta în zona Peninsulei Capului de Nord.

 ZIUA 6

ZIUA 6 Peninsula Capului De Nord – Alta - Lapland Finnish

Mic dejun. Veţi parasi Peninsula Capul Nord, iar calatoria va continua spre Alta, orașul de Nord al Luminii. Opriţi-va lânga Catedrala moderna a Luminilor de Nord, a carei structura este inspirata din minunile naturale mistice, Luminile Polare. Veţi continua calatoria prin fascinanta regiune a Laponiei  finlandeze pâna la hotel.

 ZIUA 7

ZIUA 7 Lapland Finnish - Lulea - Umeå

Mic dejun. Veţi traversa frontiera _nlandeza-suedeza și veţi ajunge în ţara „ Astrid Lindgren”. Trecând peisajul pitoresc al Laponie suedeze, veţi ajunge pe Ţarmurile Golfului Botnia, care va va însoţi pe parcursul drumului spre Luleå, minunata capitala a Norrbotten. Aici veţi vizita un vechi sat bisericesc „Gammelstad”. Veţi continua pe coasta pâna la Umeå, catre regiunea  „High Coast” (Patrimoniul Mondial).

 ZIUA 8

ZIUA 8 Umeå - Sundsvall - Uppsala - Stockholm

Mic dejun. Veţi merge de-a lungul ţarmulului Marii din Bothnian și va veţi bucura de un peisaj pitoresc înainte de a ajunge în orașul Sundsvall, cunoscut sub denumirea de „Orașul de piatra”. În continuare veţi ajunge la faimosul oraș universitar din Uppsala cu impozanta sa catedrala. O noapte în zona Uppsala/Stockholm. 

 ZIUA 9

ZIUA 9 Zbor de întoarcere în Bucuresti

Mic dejun. În funcţie de orarul de zbor veţi fi conduși la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.

 

ACTE NECESARE:

• Carte de identitate valabilă sau pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

Servicii incluse:

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Ghid vorbitor de limba romana

7 nopţi cazare la hoteluri de 3*

1 noapte cazare ferryboat cabină dublă interioară

Mic dejun in fiecare dimineata 

Excursii conform program 

Botez Cercul Arctic cu un pahar de vin spumant

 

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 195 €/pers 

Pachet excursii opționale: 99 €/pers. 

- Tur oraş Helsinki

- Tur oraş Stockholm

- Intrare North Cape Hall

- Excursie Stockholm Regal

- Intrare la Muzeul Vasa

Pachet cine (5 cine + 1 cină de gală cu muzică live): 229 €/pers.

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 349 €/pers.

    CONDITII DE PLATA:

     - La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare

     - Diferenta  se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

     CONDITII DE ANULARE:

      -     30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare

- 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile inainte de plecare sau no show

 

 

DATE DE PLECARE ŞI TARIFE

Date de plecare Tarif (euro/pers)

08.05.2020 899 euro

04.06.2020 999 euro

07.08.2020 949 euro

» citeste continuarea despre Circuite

Seniori

Seniori Croaziera Brizele Mediteranei Seniori Croaziera Brizele Mediteranei

Aici Oferte Seniori Croaziera Brizele Mediteranei 2016 : Brizele Mediteranei  Seniori 2016   Bilet de Avion Bucuresti- Roma si retur (portul de imbarcare) Transferul de la aeroport in port si retur Croaziera de ... » afla mai multe

Circuite Avion

Oferta Portugalia si Festivalul Florilor Madeira Oferta Portugalia si Festivalul Florilor Madeira

Plecare : 6 aprilie 2016Vom vizita: Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Obidos-Nazare-Batalha-Fatima-Madeira-Funchal-Monte&Gradinile TRopicale- Parada Calelor Alegorice-Porto Moniz & Camara de LobosServicii incluse:•    Bilet de avion Bucuresti – Lisabona (zbor ... » afla mai multe