solicita oferta!

Congrese si seminarii

OFERTE CORPORATE: Cauti un agent de turism care sa gandeasca pentru tine si sa iti anticipeze nevoile?Considera ca l-ai gasit pe aceasta pagina!Trimite-ne ...

« OFERTE CORPORATE

Intalnirile "fata in fata" sunt si in prezent cheia unor afaceri de succes.
In timp ce email-urile, mesajele text, retelele de socilaizare si prezentarile online au devenit o parte tot mai importanta unei zile de munca, nimic nu poate inlocui o intalnire unde participantii stau impreuna in aceeasi incapere si discuta strategii, obiective, detalii despre produse si servicii.
TVS acorda o atentie dataliata la fiecare amanunt al evenimentului: de la selectarea locatiei pana la inregistraerea participantilor.
Suna un prieten!
Cand planuiesti o conferinta sau un seminar, te ajuta foarte mult daca ai un prieten la momentul si locul potrivit.
Acest lucru ne-am propus : sa fim prietenul tau care este gata sa raspunda de fiecare data la orice solicitare !
Te invitam sa profiti de avantajele experientei si pregatirii profesionale deosebite a personalului nostru care este gata sa administreze fiecare detaliu al evenimentului, astfel incat tu sa fii concentrat doar pe obiectivele tale principale.   
Daca planuiesti sa organizezi un astfel de eveniment, ai incredere in  echipa noastra de profesionisti.Iti vom prezenta solutiile cele mai potrivite, pentru ca sa te asiguri ca evenimentul va fi un succes.
Te rugam sa faci un tur al site-ului nostru pentru informatii suplimentare si sa ne contactezi pentru a discuta  amantntele evenimentului tau.Suntem aici pentru a te servi si a te ajuta sa reusesti.

» citeste continuarea despre Congrese si seminarii

Conferinte si congrese » vezi toate detaliile Conferinte si congrese

Ofertele pentru conferinte si congrese sunt negociate pentru fiecare cerere in parte , pornind de nevoile fiecarui client legate de numarul de participanti si de durata conferintelor. Avem contracte cu cele mai moderne sali de conferinta si cu cele mai noi capacitati ... » afla mai multe