solicita oferta!

Incentive

OFERTE CORPORATE: Cauti un agent de turism care sa gandeasca pentru tine si sa iti anticipeze nevoile?Considera ca l-ai gasit pe aceasta pagina!Trimite-ne ...

« OFERTE CORPORATE

Sunt banii "cash" cel mai avantajos bonus dpdv al companiei?
Cand vine ca o compensatie, putem spune :"cash" este un rege!
Cand vine ca o recunoastere , banusul cash este destul de impersonal.Binenteles ca este foarte bine primit de angajat, dar va fi repede uitat.
Daca doresti ca bonusul sa aiba valoare de trofeu, atunci alege ca  premiul sa fie sunb forma unei vacante. Cand creeam o vacanta cu tema" –once-in-a-lifetime experience" pentru castigatori, impactul va fi cu mult mai mare.
Cand alegi sa oferi ca premiu  implinirea  unui vis :-o croaziera, o escapada in tarile calde, un weekend in Toscana , o excursie la  New York,o saptamana in Hawaii – fii sigur ca va fi mereu in memoria angajatului, si mult timp va povesti aceasta experienta. Asta ii "atinge" mandria personala si recunoasterea valorii personale, ceea ce varianta bonus "cash" nu o poate face in aceeasi masura.

Recunoasterea este motivatia esentiala  a unui grup care primeste ca premiu o vacanta.
La solicitarea companiilor , TRAVEL SOLUTIONS organizeaza vacante speciale pentru grupuri  , vacante care sunt create cu scopul de a ridica nivelul de comunicare , camaraderia. Un astfel de grup este mai mult decat o ocazie de relaxare si rasfat la un hotel sau intr-un fabulos resort. Este vorba despre faptul ca iti sunt recunoscute eforturile  si contributia personala  la succesul companie.
Trimite-ne cateva detalii despre ce ti-ai propus la contact, si noi iti vom prezenta cateva variante.

» citeste continuarea despre Incentive

Incentive in lumea lui Mozart, Baden! » vezi toate detaliile Incentive in lumea lui Mozart, Baden!

Baden bei Wien : Peisaj idilic, wellness, cultură – şi astfel se întâmplă câte ceva tot anul! Nostalgicul oraş în stil Biedermeier, vestit cu mult peste graniţele Austriei, ţine pasul cu timpurile. Oferta cuprinde, de exemplu, cel mai mare casino al ... » afla mai multe