solicita oferta!

Oferte in Croaziere MSC

Oferte in Croaziere: Aici gasiti cele mai bune Oferte in Croaziere. Ceea ce este de bine de stiut :Rezervarea unei croaziere este mult mai complicata ...

« Oferte in Croaziere

Cea mai cunoscuta companie din lume, care te astepata cu oferte in croaziere, este MSC Croaziere. Are o flota moderna formata din 12 vapoare.Oricine se imbarca pe unul dintre vasele de croaziera MSC, va simti imediat caldura si profesionalismul personalului. Prin atentia acordata tuturor, Msc Croaziere reuseste ca fiecare pasager sa fie tratat ca un invitat special !

Flota este impartita in trei clase , in fiecare clasa MSC Croaziere are  4 vapoare:

FANTASIA CALSS

maiestuozitate

MUSICA CLASS

tonuri sofisticate 

LIRICA CLASS

armonie

MSC Preziosa MSC Magnifica MSC Opera
MSC Divina MSC Poesia MSC Lirica
MSC Splendida MSC Orchestra MSC Sinfonia
MSC Fantasia MSC Musica MSC Armonia

Pentru a alege exact ce ti se potriveste din lista stufoasa de oferte in croaziere,te sfatuim sa incepi cu informatiile despre fiecare nava  de croaziera:  Detalii gasesti mai jos :

 

CLASA FANTASIA   sau  "Maiestuozitate" !

MSC PREZIOSA    (2013)oferte de croaziera nava MSC PRECIOZA

Cea mai noua nava din flota.Are un mare Aqua parc, Piateta pavata cu piatra naturala,Scari grandioase placate cu cristale Swarovski,O magica piscina "infinita", cel mai lung topogan de pe mare. Zona linistita dedicata DOAR adultilor, Spa deluxe !  Aprox 1388 angajati.

oferte croaziere msc divinaMSC DIVINA     (2012)

Inspirata din personalitatea Sofiei Loren si construita de un celebru arhitect.Aduce eleganta si stralucirea perioadei anilor 40' intr-o varianta moderna,ultraspatioasa. Si aici veti gasi piateta cu piatra naturala, scari placate cu cristale Swarovski. Zona decicata doar adultilor cu zone de belvedere spactaculoase si servicii de spa delux Teatru de dimensiunile celor de pe Broadway.Aprox 1388 angajati.

oferte croaziere msc splendida

MSC SPLENDIDA    (2009)

Inspirata din faimosul "La Bella Vita" , combina tehnologia de ultima ora cu confortul si serviciile de 5 stele. Futurista dar pastrand stilul elegant italian. Pasagerii sunt rasfatati cu servicii deosebite de entartainment, 4 piscine, teren de squash, simulator de Formula 1. Zona dedicata Doar Adultilor, servicii Spa Deluxe. Aprox 1370 angajati.

oferte croaziere msc fantasiaMSC FANTASIA     (2008)

Nava Nr1 in Clasa Fantasia si implicit a flotei! Este cea mai mare nava europeana de croaziera, o piesa de arta in stil italian, combina perfect tehnologia avansata cu eleganta si serviciile exclusiviste. MSC Fanatsia ofera mai mult decat un voiaj de placere : un voiaj de descoperiri. Scara placata cu cristale Swarovski,tavan transparent ,27.000 mp de spatii publice, MSC Aurea SPA, 5 restaurante,4 piscine,zone pentru copii,simulator de Formula 1, cinema 4 D, Zona exclusivista, MSC Yacht Club cu servicii speciale dedicate, cu zone de belvedere incredibila la mare sau ocean. Aprox 1370 angajati. 

 

CLASA MUSICA sau "Tonuri sofisticate"

MSC MAGNIFICA     (2010)

Inovatoarea nava de croaziera,MSC Magnifica este un paradis luxuriant de liniște si de rasfat. Acest vas oferă o multitudine de opțiuni de relaxare in cadrul MSC AUREA Spa. Diferite tipuri de masaje si tratamente, solar , 3 piscine dintre care una sub acoperiș retractabil " Magrodome " -toate acestea sunt  perfecte pentru o croazieră de iarna. MSC Magnifica ofera toate facilitățile si serviciile de restauratie si de divertisment pe care le-ati putea aștepta de la un vas de lux . Dispune de 5 restaurante , numeroase baruri, un internet café și un salon de trabuc,1.200 de locuri de teatru, cinema , cazino și discoteca . Numele i-a fost ales pe masura. Alege acest vas si vei avea parte de o croaziera Magnifica!

MSC POESIA    (2008)

La fel ca și poezia ce aduce plăcere de durată, nava de croazieră MSC Poesia  a adus o nouă dimensiune  in arta de a călători cu vaporul . La bordul acestei nave de croaziera  elegante, veti descoperi o cascada spectaculoasa cu poduri chiar in receptie ,  o grădină Zen în barul de sushi. Așa cum v-ați aștepta de la linie de croazieră moderna, nava este construita la cele mai înalte și cele mai exigente standarde ecologice.Proiectate in stil italian, apartamentele de la bordul MSC Poesia sunt spațioase și elegante și cele mai multe au balcoane private. Încăperile de lux sunt decorate elegant , pasagerii vor aprecia atentia la detalii și măiestriea finisajelor.  Exista si zone pentu copii si adolescenti. Daca doriti o vacanța de lux impreuna cu familia sau o pauză romantica departe de casa sau pur și simplu o vacanta de relaxare ,feerica  MSC Poesia sigur va va inspira .

MSC ORCHESTRA    (2007)

 Lansata la 14 mai 2007 , MSC Orchestra oferă un amestec perfect de design modern,confort si siguranta . Spatiile deschise poarta amprenta stilului italian si fac din MSC Orchestra un pionier pentru viitoare proiecte de nave de croaziera. Toti pasagerii vor fi captivati de spectrul larg de facilități de divertisment  :  jogging pe un circuit dedicat, baie turcească si tratamente de întinerire , restaurantul chinezesc Shanghai , baruri in diverse stiluri : exotic animal  Savannah Bar , somptuosul Purple Bar sau se pot bucura Hollywood -in stil glamour:  Zaffiro Bar . Încercați-vă norocul la Casino Palm Beach , dansati toată noaptea în discotecă sau alegeti un spectacol la Teatrul Covent Garden. MSC Orchestra are un total de 16 punți , cu saună și jacuzzi ,o gamă largă de restaurante și pizzerii . Copiii pot merge în camera de joacă Jungle Adventure în timp ce adolescentii se vor simți acasă în Clubadolescent .

MSC MUSICA    (2006)

O croaziera pe nava MSC Musica întruchipează rafinament italian si eleganta . Vei fi orbit de foaierul central de pe MSC Musica , care te intampina cu o cascadă pe trei niveluri și un pian suspendat pe o podea de cristal deasupra unui bazin de apă luminos . Alte locuri speciale :Crystal Lounge , Havana Club Lounge unde se fumeaza trabuc , barul elegant Kaito Sushi , odihnitoarea gradina Zen , să nu mai vorbim de superbe facilități de luat masa in stil italian. MSC Musica este prima nava MSC Cruises din clasa ei. Ea a devenit regina balului de la Veneția la 29 iunie 2006 , unde un display urias de lumini si culori a sărbătorit inaugurarea MSC Musica . Cu Sophia Loren - ambasadorul elegantei italiene la nivel mondial - ca nașa ei , MSC Musica este una dintre cele mai bune exemple de rafinament și lux . Pe langa toate tentațiile pe care le ofera MSC Musica, pasagerii se bucură de o calatorie relaxanta si moderna -  marca stilului italienesc!

CLASA LIRICA sau "Armonie"

MSC OPERA  (2004)

Numele navei de croaziera MSC Opera, spune totul despre stilul sau : clasic , măreț , opulent -  într-adevăr este un vas de lux unde se canta ! Un adevarat sentiment de grandoare și spațiu predomină pe MSC Opera , unul dintre cele mai primitoare vase de croazieră. Multe dintre Încăperile de lux de pe MSC Opera au balcoane private și toate sunt spatioase si confortabile .Stilul "marca italiana" este pretutindeni :  zonele publice sunt accentuate de o zona de receptie decorata cu marmura și de spații deschise magnifice cu pereți de sticlă , construite cu sopul de a exploata cel mai bine punctele de vedere de unde se pot admira peisajele fabuloase oferite de ocean .O călătorie pe MSC Opera este ca o poveste minunata care aminteste de eleganta de modă veche dar si de confortul de acasă . La bordul MSC Opera vă puteți aștepta la o experiență cu adevărat autentic italiană : te bucuri  de un espresso de la bar, sau alegi o "tratatie"   tipic italiana la barul de înghețată facuta manual . Ia lecții de italiană , opriți la Internet Café sau afla noutățile de acasă in zonele de Wi - Fi  ale navei . Petrece timp de calitate cu copiii într- o rundă de mini - golf sau la cursurile de la clubul de sănătate . Și când cade seara , dupa o cină eleganta, ai de ales unul dintre scpectacolele de divertisment din splendidul Teatro dell ' Opera .

MSC LIRICA  (2003)

MSC Lirica este navă de croazieră care oferă confort într-un decor tradițional dar elegant . Dacă sunteți în căutarea unei ambianțe mai casual , decorate într-un stil relaxat ,încântătoarea MSC Lirica este alegerea ideala . Ospitalitatea noastra calda, mediteraneana, vă va incanta cu gama noastră modernă de facilități care va satisface orice dorință ! MSC Lirica are un itinerar foarte cosmopolit și acest lucru se reflectă în cele două locuri de întâlnire la bord :stilul american Beverly Hills Bar și stilul primitor englezesc Lord Nelson Pub . Profitați de cele mai bune retete din bucătăria lumii servite la fiecare restaurant . Fa-ti timp si mergi la Centrul de Sănătate Lirica : răsfățați-vă cu tratamente spa, in saloanele cu fereste din podea pana la tavan si poti admira superbe vederi magnifice la ocean. MSC Lirica este o alegere ideală pentru familii și pasageri care calatoresc in croazieră pentru prima dată datorita dimensiunii sale mai mici și a atmosferei primitoare . 

MSC SINFONIA  (2005)

O calatorie la bordul navei de lux MSC Cruises MSC Sinfonia, inseamna sa te imbarci într -o călătorie înapoi în timp,  în stil elegant italian, catre destinațiile vechi de croazieră mediteraneene , cum ar fi Veneția , Capri și Atena dar si in frumoasa Africa de Sud . MSC Sinfonia este o navă distincta ca design, cu servicii de clasă și atenție la detalii . Numele MSC Sinfonia a fost ales ca omagiu adus simfoniilor marilor compozitori clasici din Europa : de la capodoperele romantice ale lui Beethoven pana la lucrările pline de viață ale lui Mozart , asociate cu tonurile contemporane de Debussy , Ceaikovski și Brahms .  Suntem siguri ca vacanta de croazieră va fi una de armonie perfectă mai ales dacă sunteți in prima calatorie pe un vas de croazieră. MSC Sinfonia are multe atractii : simulator de golf virtual ,  jocuri video, zona de adolescenti, cafe internet bine echipat, salon de coafură , centru de înfrumusețare sau sala de sport . Cu o serie de spectacole , muzică , discoteci , cazinouri,aceasta nava de croaziera oferă o " simfonie " de activități somptuoase !Soare , mare și multe posibilitati de distracție , o vacanta de croazieră la bord MSC Sinfonia va fi cu adevărat muzica pentru urechile tale .

MSC ARMONIA  (construita 2004, renovata 2014)

Nava de croaziera de lux MSC Armonia , asa cum reflectă numele ei italian - este un exemplu minunat  despre cum spațiul și intimitatea pot  convietui împreună într-o armonie perfectă . Una dintre navele mai mici,MSC Armonia debordeaza de stil italian și serveste doar  3.000 de persoane , făcându-o una dintre cele mai bune alegeri pentru o croazieră de familie. Oferind o selecție de apartamente minunate , cu balcoane private , MSC Armonia oferă vederi panoramice la ocean pentru pasagerii care doresc , dar si zone de întâlnire spațioase, ideale pentru "adunarea" prietenilor și a familiei .Bucurați-vă de momente frumoase împreună și faceti plajă la una dintre cele 2 piscine în aer liber ,profitati de sala noastră de gimnastică , relaxați-vă la centrul de wellness , dansati toată noaptea la discoteca , alegeti un spectacol de divertisment la teatru, sau încercați norocul în cazinou ritzy ! Copiii vor iubi clubul copiilor și mai ales vor dori să participe la o rundă de mini - golf la bord ! Bucurați-vă de gustul de " la bella vita ", în cele 2 restaurante sau pizzerii! Desi este printre vasele mai timpurii, acum este dotata cu facilitati moderne. MSC Armonia este un vis devenit realitate - un univers plutitor extraordinar proiectat pentru un singur scop - sa te bucuri de vacanta intr-o croazieră magică !

 

MSC Cruises a restaurat complet MSC Armonia , una dintre primele lor vase de croazieră . Acum, dotata cu facilități moderne , este o oaza de relaxare cu spatii elegante, care sunt atent proiectate in stil italian și cu atentie la ultimul detaliu important. MSC Armonia este un vis devenit realitate - un univers plutitor extraordinar, proiectat pentru un singur scop : vacanta turistilor sa fie o croazieră magică !

 

» citeste continuarea despre Oferte in Croaziere MSC


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions