solicita oferta!

Litoralul pentru toti

Vacante in Romania: Romania  dispune de toate conditiile naturale pentru a deveni una dintre cele mai importante destinatii turistice din Europa. Turismul in Romania este focalizat ...

« Vacante in Romania

Se apropie sezonul reducerilor! In lunaile de extrasezon sejururile pe litoralul romanesc au preturi de-a dreptul irezistibile.

Litoralul pentru toti este programul prin care poti beneficia de o vacanta frumoasa la malul marii cu un buget redus. Alege-ti unul dintre hotelurile din oferta si scrie-ne sau suna-ne pentru a verifica disponibilitatea si a face rezervarea.

Camerele sunt limitate astfel ca nu sta prea mult pe ganduri, litoralul pentru toti este o varianta excelenta pentru oricine doreste sa petreaca un sejur mai linistit ( in extrasezon nu e aglomeratie, temperaturile nu sunt extreme si serviciile sunt de calitate foarte buna).

Agentia Travel Solutions in parteneriat cu hotelurile de pe litoralul romanesc va pune la dispozitie cele mai bune tarife pentru pachetele de cazare, cazare si masa, cazare si masa si tratament ( sau alte servicii)!

Tarifele oferite sunt cele mai mici de pe piata! Garantat! 

» citeste continuarea despre Litoralul pentru toti