Aflat in centrul orasului Málaga, Posada del Patio este un hotel de 5 stele care oferă o piscină pe acoperis si acces gratuit la internet WiFi. Are o expozitie fascinantă de obiecte istorice.

Toate camerele includ produse de bun venit, un seif si un TV cu ecran plat. Au design contemporan si o baie modernă.

Vincci Selección Posada del Patio oferă experienta exclusivistă Essence, cu camere situate separat, la un etaj independent. Serviciile de care beneficiază aceste camere includ o sticlă de apă in fiecare zi, presa natională si internatională in fiecare zi, precum si o terasă privată. De asemenea, sunt disponibile gustări si băuturi.

Sub hotelul Vincci Selección Posada del Patio s-au descoperit vestigii arheologice importante. Acestea includ o parte dintre zidurile arăbesti ale orasului, pe care oaspetii le pot vizita de la hotel.

Le diner restaurant & champagnerie serveste preparate din bucătăria mediteraneană modernă. Micul dejun oferit de hotel include produse fără gluten. Hotelul are si un bar plin de stil.

Posada del Patio este la doar 10 minute de mers pe jos de gara trenurilor de mare viteză AVE. Catedrala si Muzeul Picasso se află la 500 de metri.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Vincci Seleccion Posada del Patio, Malaga, Spania