LOCALIZARE: 
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Protels Grand Seas Resort & Aqua Park este situat in Hurghada.Oaspetii care doresc sa viziteze imprejurimile, pot explora Insula Giftun (aflata la 15,6 km) si Noul Port de agrement (situat la 12 km). Acest complex se afla la 7 km de Aeroportul International Hurghada.

FACILITATI HOTEL: 
Protels Grand Seas Resort & Aqua Park pune la dispozitie un restaurant tip bufet si un centru de fitness. Alte facilitati includ personal de divertisment, sala de jocuri si birou de turism. Proprietatea ofera parcare gratuita.

TIPURI DE CAMERE: 
Camera dubla cu vedere la gradina - Numai pentru cetatenio si rezidentii egipteni; Camera dubla standard; Camera dubla cu vedere la piscina - Numai pentru cetatenii si rezidentii egipteni; Camera dubla, superioara, cu vedere la mare; Camera tripla standard; Suita Junior; Camera de familie Deluxe.

FACILITATI CAMERE: 
Unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat si TV. Baia privata are dus, uscator de par si prosoape. Facilitatile suplimentare includ un minibar.

*Nota informativa:
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-HRG Day 6 2023 Bucuresti - Hurghada; Taxe de aeroport; ; ; Avion HRG-OTP Day 6 2023 Hurghada - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Protels Grand Seas Resort, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate