Hotelul HM Martinique se află la 150 m de plaja Magalluf și oferă cazare în camere duble și apartamente bine utilate în sistem self-catering. Accesul WiFi este disponibil în toate zonele hotelului. Proprietatea are un centru spa și 3 piscine cu 3 snack baruri lângă. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 18 km de proprietate.


Facilitati Hotel

Accesul WiFi este disponibil în toate zonele hotelului. Proprietatea are un centru spa și 3 piscine cu 3 snack baruri lângă. Oaspeții au la dispoziție mai multe activități: tenis, minigolf, fotbal și paddle tennis.


Facilitati Camere

Apartamentele Hotelului Martinique din Magaluf oferă chicinetă complet utilată pentru self-catering. Proprietatea are un restaurant care servește mic dejun și cină.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel

Transport cursa charter ANIMA WING OTP-PMI-OTP (ZBOR DIRECT)

Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

Taxe de aeroport

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa de statiune(se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 2.5 EUR si 4 EUR/camera/noapte

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre HM MARTINIQUE, Palma de Mallorca, Spania