Localizare: Hotelul Kleopatra Ramira este situat în Alanya, la 800 de metri de plaja renumită Kleopatra şi la 1 km de centrul plin de viaţă al oraşului.
Facilitati hotel: Proprietatea oferă piscină în aer liber, piscină pentru copii, saună, baie turcească şi o sală de sport. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toate zonele. În fiecare zi, restaurantul serveşte micul dejun, prânzul şi cina tip bufet. De asemenea, aveţi la dispoziţie mic dejun târziu şi ceai la ora 17:00. După ce au profitat de soare savurând o băutură răcoritoare de la barul de lângă piscină, oaspeţii se pot relaxa cu un masaj terapeutic, la un cost suplimentar. Proprietatea organizează divertisment de seară de 3 ori pe săptămână. Există şi facilităţi de sporturi nautice, disponibile la un cost suplimentar. Proprietatea asigură tobogane cu apă şi un club pentru copiii cu vârsta între 6 şi 12 ani. Recepția este deschisă non-stop. Oaspeţii au la dispoziţie un magazin alimentar şi un salon de coafură.
Facilitati camere:  Cele 141 de camere sunt situate în 3 clădiri. 75 camere duble pentru 2 sau 3 persoane, 20 camere de familie pentru 4 persoane, 23 camere spațioase pentru 4 persoane și 23 de camere economy pentru 2 persoane. Camere duble, camerele mari și camere de familie au un balcon standard; Camerele economy au un balcon francez. Camerele mobilate plăcut, moderne sunt dotate cu WC, dus, uscator de par, seif,  aer condiționat reglabil individual, TV cu recepție prin satelit, telefon, precum și un mini-bar.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion TSR-AYT VINERI Timisoara - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-TSR VINERI Antalya Oras - Timisoara; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre KLEOPATRA RAMIRA HOTEL , Alanya, Turcia